Goed nieuws! Heropening woensdag 19 Mei!

Nieuws

Goed nieuws! Heropening woensdag 19 Mei!

IMG-20210516-WA0003.jpg

Goed Nieuws!!!

GOED BERICHT!!!!!

Het zwembad is (weer) vol, chloor en pH zijn nagenoeg op de gewenste waardes, de speelse elementen doen het en het water in de put waar we de laatste lekkage vonden zakt langzaam. Kortom....goede berichten vanuit (uw) zwembad ‘t Centrum

Maandag wordt de put gedicht en een begin gemaakt met herstel van de perrons.

Hopelijk kunnen we maandag of dinsdag de ketel opstarten (het water is nl nog bijzonder fris) en de vlokmiddel dosering aan te sluiten.

Woensdag gaan we het zwembad openen. Het rooster is nog even gelijk aan de twee dagen dat we open waren (7-8.30 uur en 11-14.00 uur banenzwemmen).

Zonder twijfel vergeten we snel alle tegenslagen en kunnen we gaan genieten van een mooi seizoen met (heel) veel heerlijke zwemdagen. We gaan ervoor!!! Toch?

Ps. Nog geen seizoens abonnement?
Nog tot eind mei kunt u profiteren van de voorverkoop aanbieding.
Koop gerust een seizoens abonnement. Waarom? In de loop van de week hebben we een leuke verrassing voor u! U hoort van ons.

Wij danken jullie voor het begrip.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.